10/12/2010

Poliesportiu La Bastida


El club FS Ràpid Santa Coloma juga els seus  partits de lliga al Poliesportiu la Bastida de Santa Coloma de Gramenet (BCN). L'adreça és carrer Prat de la Riba (s/n)
>>> Fés click aquí per a veure l'enllaç al  Google maps

Va ser construït al 1989 i remodelat el 1992, coincidint amb els Jocs Olímpics de Barcelona.
-Gestió: Està gestionat per l'Institut Municipal d'Esports (IME), que s'encarrega de les tasques de manteniment i consergeria. Durant el cap de setmana i en perìodes festius la consergeria està dirigida per l'associació Esport i Salut.


-Entitats i esports: El pavelló és utilitzat per diverses entitats durant la setmana. A l'interior s'hi practiquen tres modalitats esportives, essent el futbol sala i el bàsquet les més nombroses.
A més a més, durant l'horari matinal les pistes són utilitzades conjuntament per diversos centres escolars de Santa Coloma. També s'hi fa gimnàstica de manteniment per adults i tercera edat de l'entitat Esport i Salut.
-Pistes i grades: La pista esportiva es pot dividir en tres àrees diferenciades físicament per unes cortines.
Es poden practicar 2 esports a la vegada: el bàsquet en les dues pistes laterals i el voleibol a la pista central.
La pista mesura 25 per 45 metres aproximadament i té ben delimitades les zones de joc dels diferents esports.

Les grades, situades als costats llargs de la pista, tenen capacitat per a 600 espectadors.
-Vestuaris i zones de material: Hi ha 6 vestuaris pels equips i 3 vestuaris pels àrbitres, situats sota una de les grades.
-Altres: També hi ha un bar, una sala per a reunions i un magatzem on es guarden els materials de les entitats. El recinte compta amb 2 serveis (WC), un d'ells adaptat per a minusvalies.